واژه پوشاک از پوشش و از مصدر پوشیدن گرفته شده است. آنچه از واژه های پوشش و پوشاک فهمیده میشود، وسیله ای پارچه ای که به انسان زیبایی ، وقار و راحتی میبخشد مانند لباس زیر ، و او را در برابر عوامل جوی (سرما، گرما، برف ، باران و ...) محافظت میکند. بنابراین پوشش های مختلف مانند لباس زیر ، پیراهن ، شورت ، زیر پوش ، کت را میتوان پوشاک نامید. پوشاک اولین نیازی است که انسان بعد از خوراک به آن نیاز دارد به عبارت دیگر گریز از گرما و سرما او را مجبور به تهیه پوشاک کرده است. در ابتدای امر مواد اولیه جهت تامین این پوشش پوست حیوانات بوده و با خلق لایه های در هم تنیده الیاف ، پوشش پارچه ای نیز مطرح و پا به عرصه ظهور نهاده است.
محدود بودن پوست حیوانات، توجه انسان را به طرف تولید لایه های لیفی معطوف داشته و موجب و موجب تولید هنر ریسندگی و بافندگی گردیده است و در ادامه تنوع کمی و کیفی پارچه ها را پدید آورد که این شتاب و نو آوری هنوز هم ادامه دارد، برای مثال پارچه های لباس زیر وظیفه راحتی و ضد حساسیت و خنکی را به عهده دارند پس به عنوان نتیجه گیری هر لباسی با هدفی تولید میشود و پارچه باید این ویژگی اهداف را تامین کنند.
اگرچه بشر نخست، از قطعات پارچه خام جهت پوشش استفاده میکرد و اتصال توسط گره انجام میشد اما کم کم اتصال گره جای خود را به کوک داد و از همین جا هنر چگونگی دوخت پا به عرصه ظهور گذاشت. برای مثال در لباس زیر از سه نوع دوخت فلت برای جلوگیری برجسته گی و احساس ناراحتی ، دوخت زیکزال و دوخت راسته استفاده میشود. با توجه به وضعیت اقتصادی خانواده و اجتماعی خانواده لباس به اشکال مختلف دوخته شده و نظرات و تنوع آنها بر نوع پوشاک تاثیر گذاشته و به مرور زمان لباس ها به جز رفع نیاز های محیطی به سمت زیبایی رفته است ، لباس زیر ها علاوه بر راحتی باید زیبا نیز باشند تا حس خوب را به مشتری بدهد. در این زمان بوده که هنر وارد صنعت پوشاک شده.
شهر نشینی و رشد جمعیت و حرفه ای شدن کارها ، زمینه را برای کارگاهی شدن هنر طراحی و دوخت پوشاک آماده کرد به طوری که کارگاه های کوچک لباس دوزی برای تامین پوشاک عامه تثبیت شدند و کارگاه های مختلف با تولید لباس های مختلف پدیدار شدند، پیشرفت های مد و اقتصاد و همین طور تنوع طلبی ، کارگاه های پوشاک را تبدیل به کارخانه های پوشاک کرد که پوشاک را برای همه نوع نیاز و رده سنی روانه بازار کرد. و بعد از جنگ جهانی دوم کارخانه های پوشاک در رده دیگر صنایع قرار گرفتند و رشد کردند. و به این ترتیب نیاز پوشاک با هر مرتبه اقتصادی تامین گردید.
لباس های زیر و پیدایش برندها مانند کلوین کلین ، تامی ، جک جونز ، مورال ، ویکتوریا سکرت ، باعث شد زحمات تولید کمتر و اقتصادی تر شود.
با پیشرفت علم و صنعت در امور گرمایش و سرمایش منازل ، ادارات ، اتوموبیل ، وسایل نقلیه عمومی و غیره و استفاده از وسایل گرم کننده در اماکن مختلف از اهمیت گرمایی لباس تا حدی کاسته و به اهمیت زیبایی و راحتی افزوده.
با پیشرفت اینترنت و فضاهای مجازی ، صنعت پوشاک نیز توانست از این تکنولوژی جدید بهره مند شود و فاصله میان مصرف کننده نهایی و تولید کننده از طریق فروش های آنلاین کمتر از قبل گردیده ، فروشگاه اینترنتی فراسل توانسته با راهنمای سایز بندی ها و همینطور پاسخگویی آنلاین نیاز مشتری برای انتخاب را راحتتر کند و مشتری های فراسل با صرف کمترین زمان چه برای سفارش و ارسال میتوانند کالای مورد نیاز خود را تامین کنند.